Geachte Relatie,

Het Coronavirus is inmiddels landelijk verspreid en de werkelijke controle is op dit moment niet te beoordelen. De daarnaast te verwachten drukte in onze stand, waar het onmogelijk is om afstand tot elkaar te houden en direct fysiek contact te vermijden, heeft ons doen besluiten om onze hoofdstand gesloten te houden tijdens de Voorjaarsbeurs. Wel zullen de relatiemanagers de kleine stand op het middenplein bezetten tegenover onze ingang, alwaar onze voorjaarsbrochures te zien zijn.

Uiteraard hebben wij ons uiterste best gedaan om een oplossing te bedenken; te beginnen met het verplaatsen van de voorjaarsbeurs naar een later moment, maar dat is niet aan ons. Daarnaast hebben we getracht om het aantal mensen in de stand op een of andere manier te beperken, echter zijn wij van mening dat dat in deze situatie niet te realiseren is op een verantwoorde en klantvriendelijke manier.

Zoals u weet is onze webshop 24/7 bereikbaar. Alle nieuwe artikelen die we op de voorjaarsbeurs zouden presenteren staan vanaf morgen op de webshop in het menu New Arrivals. Om uw online bestellingen zo snel mogelijk te kunnen verwerken zijn onze orderpickers komende zondag aan het werk. Zondag zijn we vanaf 9.30 uur tevens telefonisch bereikbaar voor uw bestellingen en overige vragen. Alle bestellingen van zaterdag, zondag en maandag tot 14.00 uur worden daarom op maandag verstuurd. De showroom in Ridderkerk behoudt de standaard openingstijden, omdat daar de situatie met betrekking tot het coronavirus beter controleerbaar is.

We betreuren deze situatie, maar hopen op uw begrip. Uiteraard wensen wij iedereen, die wel besluit naar de beurs te gaan, goede beursdagen. Wij hopen dat we achteraf kunnen zeggen dat we te voorzichtig zijn geweest.

Met vriendelijke groeten,

Luuk, Nick en Leo Kasius